Бившият футболист на английския национален отбор Питър Крауч обяви обяви, че приключва

...
Бившият футболист на английския национален отбор Питър Крауч обяви обяви, че приключва
Коментари Харесай

Легендата Питър Крауч окачи бутонките

Бившият футболист на британския народен отбор Питър Крауч разгласи обяви, че завършва с футбола.
 Половинката на Питър Крауч не си пада по футбола
Високият 201 сантиметра нападател защитаваше цветовете на Тотнъм, Куинс Парк Рейджърс, Портсмут, Астън Вила, Норич, Саутхамптън, Ливърпул и Стоук Сити.

През миналия сезон играеше за Бърнли, който изпадна от британската Висша лига. За националния тим на Англия има 22 гола, маркирани в 42 мача.



38-годишният Крауч употребява формалния си профил в обществената мрежа Туитър, с цел да разгласи решението си.

" Имах 23 години да се приготвя за този миг, само че, когато той пристигна, разбрах, че нищо не може да те приготви за това. Дойде времето да се нарека " някогашен футболист ".

Това необикновено пътешестване, почнало едвам на 16 години, завърши. Амбицията ми бе да играя до 40 години, само че събитията през последните два сезона ме накараха да осъзная, че това е най-правилното решение.

Ако някой ми беше споделил, че ще изиграя 17 мача на международни шампионати, ще стигна до край в Шампионската лига, ще печеля ФА Къп и ще отбележа 100 гола в Премиър лийг, щях непременно да заобикалям този човек ", написа Крауч.



От Висшата лига не пропуснаха да уважат решението на нападателя, публикувайки пост, в който му благодарят за дългите години отдадена работа из британските тимове.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР